Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

LID WORDEN - héél gemakkelijk. 
 Kom erbij !  
 Als je nu inschrijft wordt je lid voor slechts de helft van de prijs.
 Voor 2020 en 2021 betaal je dus € 14 in plaats van € 28.  Inclusief ons magazines NEST en Buiten. 
 Ja, ik wil lid worden ! 
 Er zijn verschillende mogelijkheden om lid te worden Klik op de onderstaande rode knop 
 of.... Spreek een bestuurslid aan of stuur een mailtje naar een bestuurslid. Contacteer Victor  onze secretaris en.... Geef het volgende aan hem door Uw naam én voornaam Uw adresgegevens Uw geboortedatum Uw mailadres        

 

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 28 euro (of zelfs maar 14 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Een dagje Plopsa De Panne of Plopsa Coo, knutselgerief kopen bij De Banier, winkelen bij Aveve of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.